Sprøjtemaling af køkkenlåger

Skab nyt liv i køkkenet med en miljørigtig renovering af køkkenlågerne.

Køkkenet er et af de rum i huset der bliver brugt allermest, og dermed også udsat for meget slitage. Et nyt køkken er ofte en dyr fornøjelse og her kan lakering eller sprøjtemaling af køkkenlåger og skuffer være et prisbevidst valg.

Ofte fejler skabene ikke noget, og en renovering af låger og skuffer er som at få et nyt køkken. Sprøjtemaling af køkkenlågerne, efterlader indtrykket af et helt nyt køkken, og kvaliteten er på højde med det køkkenfirmaerne levere fra nyt.

Hos Lak by Jacobsen sætter vi en ære i at skabe nyt liv til gamle køkkener, vi går ind for genbrug, og ser igen grund til at kassere et fuld funktionsdygtigt køkken, der måske ikke lige er i tidens farve, eller har lidt for mange skrammer efter en årrække med små børn. Når vi sprøjtemaler køkkenlåger benytter vi os udelukkende af vandbaseret maling, som ikke skader miljøet.

Det er også en mulighed at sprøjtemale helt nye låger i drømme farven. På den måde kan dit køkken blive i den drømme farve som køkkenleverandøren ikke kan levere.

Vi maler alle slags køkkener, og når vi har haft dine køkkenlåger og skuffer igennem værkstedet, hvor vi sliber og spartler lågerne, hvor efter vi sprøjtemaler dine køkkenlåger i lige netop den farve du ønsker, så de fremstår helt nye.

Har du spørgsmål? – du er altid velkommen til at ringe på 22 51 71 40

Hvorfor Lak By Jacobsen?

For os er helheden i det færdige produkt altafgørende for os. Vores passion for bæredygtighed og det
miljøbevidste valg, går hånd i hånd med et produkt i topkvalitet. Vi sprøjtemaler ikke kun døre, men kan også hjælpe med:

  • Sprøjtemaling af døre og vinduer
  • Sprøjtemaling af bryggerselementer
  • Sprøjtemaling af bordplader
  • Sprøjtemaling af reoler og møbler

Vi håndterer det meste, så har du ideen, så bidrager vi gerne med professionel sparring.

Det miljøvenlige valg!

Sprøjtemaling eller sprøjtelakering er ofte forbundet med kraftige kemikalier. Oftest bruges tunge lakker fra industrien, som ikke er sunde, hverken for miljøet, for ejeren eller for den sags skyld at male med. Vi har hos Lak by Jacobsen taget et valg om kun at benytte os af vandbaseret lakker. Vi benytter kun ICA Coatings som udover at være miljøvenlige også udmærker sig ved:

  • Højeste kvalitet
  • Kemisk resistens og lysbestandighed
  • Hurtigere tørretider
  • Ekstraordinær holdbar
  • Vedligeholdelsesfrit resultat og lang levetid

Har du yderligere spørgsmål, så udfyld nedenstående og vi guider dig gerne i dit projekt om fornyelse af dit køkken.