Sprøjtemaling af døre

Sprøjtemaling af døre kan skabe ny liv i hjemmet

Med tiden kommer døre i huset nemt til at se slidte ud, de har måske været udsat for hård behandling fra diverse småbørnskøretøjer eller også er ønsket blot en anden farve. Oftest fejler dørene ingenting, og udskiftning er tit en kostelig affære samt enormt tidskrævende. Ved at sprøjtemale dørene kan man derfor give nyt liv og som oftest opnå et mere prisbevidst resultat.

Sprøjtemaling af døre kan efterlade indtrykket af et helt nyt hjem, og kvaliteten er på højde med det man får fra producenten ved køb af nyt. Har du et ældre hus, kan du også risikere at nye døre ikke passer ind i de nuværende karme.

Hos Lak by Jacobsen sætter vi en ære i at skabe nyt liv til gamle døre, vi går ind for genbrug, og ser igen grund til at kassere fuldt funktionsdygtigt døre, der måske ikke lige er i tidens farve, eller har lidt for mange skrammer efter en årrække med små børn. Vi benytter os udelukkende af vandbaseret maling, som ikke skader miljøet, når vi sprøjtemaler døre.

Vi sprøjtemaler alle slags døre, og når vi har haft dine døre igennem værkstedet, og sprøjtemalet dem i lige netop den farve du ønsker, så fremstår de som helt nye.

Har du spørgsmål? – du er altid velkommen til at ringe på 22 51 71 40

Hvorfor Lak By Jacobsen?

For os er helheden i det færdige produkt altafgørende for os. Vores passion for bæredygtighed og det miljøbevidste valg, går hånd i hånd med et produkt i topkvalitet. Vi sprøjtemaler ikke kun døre, men kan også hjælpe med:

  • Sprøjtemaling af køkkenskabe og skuffer
  • Sprøjtemaling af bryggerselementer
  • Sprøjtemaling af bordplader
  • Sprøjtemaling af reoler og møbler

Vi håndterer det meste, så har du ideen, så bidrager vi gerne med professionel sparring.

Det miljøvenlige valg!

Sprøjtelakering eller sprøjtemaling af døre er ofte forbundet med kraftige kemikalier. Oftest bruges tunge lakker fra industrien, som ikke er sunde, hverken for miljøet, for ejeren eller for den sags skyld at male med. Vi har hos Lak by Jacobsen taget et valg om kun at benytte os af vandbaseret lakker når vi sprøjtemaler døre. Vi benytter kun ICA Coatings som udover at være miljøvenlige også udmærker sig ved:

  • Højeste kvalitet
  • Kemisk resistens og lysbestandighed
  • Hurtigere tørretider
  • Ekstraordinær holdbar
  • Vedligeholdelsesfrit resultat og lang levetid

Har du yderligere spørgsmål, så udfyld nedenstående og vi guider dig gerne i dit projekt om fornyelse af dit køkken.