renovering af køkkenlåger

Renovering af køkkenlåger

Efter mange års brug kan dine køkkenlåger begynde at se slidte og trætte ud. Det kan også sagtens være, at lågernes træsort ikke længere er moderne, eller at farven på dem ikke længere er sidste skrig inden for bolig- og køkkenindretning. Hvis du ikke længere er tilfreds med dit gamle køkken, kan det være, at dit køkken trænger til lidt fornyelse og nyt liv. Det kan heldigvis gøres på en både let og prisbevidst måde ved renovering af køkkenlåger. Det er en billigere og mere enkel løsning end at gå ud for at bruge en formue på et helt nyt køkken hos et køkkenfirma. Oftest er det også det eneste, der skal til, da dine gamle skabslåger som regel ikke fejler noget under overfladen.

Har du spørgsmål? – du er altid velkommen til at ringe på 22 51 71 40

Pift dit gamle køkken op med renovering af køkkenlåger

Ved at få sprøjtemalet dine gamle køkkenlåger kan du hurtigt bringe nyt liv til dit gamle køkken. Faktisk vil du ofte føle, at du netop har fået et helt nyt køkken, men til en billigere pris. Hvis du samtidig kombinerer de nymalede låger med nye greb eller måske endda en ny bordplade, kan det føles som en stor renovering af dit køkken.

Det, mange kan bekymre sig om, er dog, hvor skadeligt sprøjtemaling er. Sprøjtemaling bliver ofte forbundet med kemiske kemikalier, der ikke er sunde for hverken din familie eller miljøet. Og det er i mange tilfælde sandt. Derfor skal du være ekstra opmærksom, når du undersøger muligheden for renovering af køkkenlåger hos en autolakerer. Heldigvis kan det dog godt lade sig gøre at bruge miljøvenligt maling i en god kvalitet, så dit køkken både bliver sundt at befinde sig i og føles som nyt.

Hvorfor Lak By Jacobsen?

For os er helheden i det færdige produkt altafgørende for os. Vores passion for bæredygtighed og det miljøbevidste valg, går hånd i hånd med et produkt i topkvalitet. Vi sprøjtemaler ikke kun døre, men kan også hjælpe med:

Vi håndterer det meste, så har du ideen, så bidrager vi gerne med professionel sparring.

Send dine køkkenlåger til en autolakerer

Hos Lak by Jacobsen i Lystrup tæt på Aarhus bliver der kun brugt vandbaseret maling uden grimme kemiske kemikalier, når dine køkkenlåger skal sprøjtemales. Det fungerer på den måde, at dine køkkenlåger og skuffer bliver sendt på værkstedet. Her bliver de slebet ned og spartlet, hvorefter både skuffer og låger bliver sprøjtemalet i din valgte farve. Mere skal der ikke til for at få dine låger og skuffer til at fremstå som nye. Afhentning af køkkenlåger kan aftales på forhånd, hvorved der er styr på alle skridt i processen. Det eneste, du skal gøre, er at bestemme den farve, som du gerne vil have renoveringen af køkkenlågerne i. På den måde kan dit gamle køkken hurtigt komme til at se nyt ud, samtidig med at køkkenet emmer af din personlighed og stil.

Ved at vælge vandbaseret maling til din renovering af køkkenlåger får du desuden mange andre gode fordele:

  • Malingen er af højeste kvalitet, samtidig med at det er miljøvenligt. Din familie kan derfor roligt befinde sig i køkkenet efterfølgende.
  • Malingen har en hurtigere tørretid og er yderst holdbar. Samtidig får du et vedligeholdelsesfrit resultat og en lang levetid.
  • Malingen er kemisk resistens.

Hvis dit køkken trænger til en kærlig hånd, er der altså flere tiltag, du kan gøre uden at spendere en formue.

Har du yderligere spørgsmål, så udfyld nedenstående og vi guider dig gerne i dit projekt om fornyelse af dit køkken.