maling af skabslåger

Maling af skabslåger

Du kender det sikkert godt. En gang i ugen bruger du oceaner af tid på at gøre huset rent. Især køkkenet kan tage tid og trække tænder ud, og du vil sikkert hellere bruge din velfortjente weekend på noget lidt sjovere. Men køkkenet skal jo gøres rent til en ny uge. Tomatsovsen fra i onsdags har måske stadig sine spor på skabslågerne ved siden af komfuret, og børnenes fedtede fingeraftryk glinser måske stadig på lågerne i deres højde. Dit køkken kan tage meget skade i løbet af årene, da det er et af de rum i huset, som bliver brugt både flittigt og af hele familien. Især din skabslåger med alles smækken kan lide overlast i form af skrammer rundt omkring. Både et helt nyt køkken eller blot maling af skabslågerne kan dog fiske det.

Har du spørgsmål? – du er altid velkommen til at ringe på 22 51 71 40

Få et nyt køkken med malingen af skabslåger

Måske er du nået til det punkt, hvor dine køkkenlåge aldrig kommer til at se ordentlige ud selv efter en god omgang skrubben. Hvis det er tilfældet, trænger de måske til at blive renoveret med en gang maling. Ved at male dine køkkenlåger frem for blot at spænde ud for at købe et helt nyt køkken, går du ind for genbrug på en god måde. Det er nemlig sjældent, at lågerne decideret fejler noget. Oftest er det bare malingen på dem, der er begyndt at skrælle af, så farven også kommer til at se lidt træls ud. Og det er ikke noget, der kan fjernes ved den ugentlige rengøringsdag.

Ved maling af skabslåger kan du dog hurtigt og relativt nemt komme problemet til livs. Du skal blot bestemme dig for den farve maling, som du gerne vil udstyre dit køkken med. Derefter er det bare at kontakte Lak by Jacobsen, der har til huse i Lystrup tæt ved Aarhus. Fordi afhentning af køkkenlåger kan aftales på forhånd, vil du føle, at der er styr på hele processen. Nemmere bliver det ikke.

Hvorfor Lak By Jacobsen?

For os er helheden i det færdige produkt altafgørende for os. Vores passion for bæredygtighed og det miljøbevidste valg, går hånd i hånd med et produkt i topkvalitet. Vi sprøjtemaler ikke kun døre, men kan også hjælpe med:

Vi håndterer det meste, så har du ideen, så bidrager vi gerne med professionel sparring.

Mange gode fordele

Du kan måske undre dig over, om det ikke er bedre at investere i et helt nyt køkken, for hvor længe vil de nymalede skabslåger egentlig holde? Svaret er faktisk nej. Selv om du blot vælge at få malet dine gamle skabslåger, vil du stadig opleve at få følelsen af et nyt køkken. Derudover er sprøjtemalingen af rigtig god kvalitet.

Maling af skabslåger leder ofte folk til at tro, at det er fyldt med kemiske kemikalier. Det er heldigvis ikke tilfældet her. Lak by Jacobsen bruger nemlig kun vandbaseret maling, hvilket vil sige miljøvenligt maling uden kemiske kemikalier. Du kan derfor roligt vælge denne løsning til dit køkken. Derudover får du en række andre gode fordele, der er værd at huske på. Denne type maling er nemlig:

  • Af højeste kvalitet
  • Hurtigt tørrende og med en rigtig lang holdbarhed og dermed også levetid
  • Vedligeholdelsesfri
  • Kemisk resistens og lysbestandig

Der er derfor ingen grund til at være bekymret for hverken din families eller miljøets helbred, når du vælger maling af skabslåger hos Lak By Jacobsen.

Har du yderligere spørgsmål, så udfyld nedenstående og vi guider dig gerne i dit projekt om fornyelse af dine skabslåger.