Maling af låger

Maling af låger

Alle rum i dit hjem er vigtige. Det er med dit hjem, at du i høj grad viser andre mennesker, hvem du er. Det er samtidig også her, at din familie bruger rigtig mange stunder både hver for sig og sammen. Derfor må dit hus også gerne være et sted, hvor I har lyst til at befinde jer. Men et hus kræver også vedligeholdelse, især efter mange års brug. Det gælder også for dit køkken. Hvis du synes, at dit køkken godt kunne trænge til en kærlig hånd, er du sikkert ikke den eneste. Ved maling af låger kan du dog hurtigt få fikset dit køkken op uden de store problemer.

Har du spørgsmål? – du er altid velkommen til at ringe på 22 51 71 40

Giv dit gamle køkken et helt nyt udtryk ved maling af låger

Hvad enten du har haft dit køkken længe eller har haft små børn rendende rundt, har dit køkken sikkert fået nogle skrammer hist og her. Det er ikke noget, der nødvendigvis ødelægger brugen af køkkenet, men det kan ødelægge æstetikken. Det kan også være, at du blot vil have en ny farve og et nyt udtryk til dit køkken. I stedet for at spendere penge på et helt nyt køkken fra et køkkenfirma, kan du få renoveret dine gamle køkkenlåger med miljøvenligt maling. Her får du lige så god kvalitet som ved et nyt køkken.

Maling af låger kan være en nem og hurtig løsning, så du får dit drømmekøkken. Samtidig er det en miljøvenlig måde at få bragt nyt liv ind i dit gamle køkken på, ligesom at du går ind for genbrug ved ikke at smide dine gamle køkkendele ud.

Hvorfor Lak By Jacobsen?

For os er helheden i det færdige produkt altafgørende for os. Vores passion for bæredygtighed og det miljøbevidste valg, går hånd i hånd med et produkt i topkvalitet. Vi sprøjtemaler ikke kun døre, men kan også hjælpe med:

Vi håndterer det meste, så har du ideen, så bidrager vi gerne med professionel sparring.

Træf et miljørigtigt valg, når du skal renovere dit køkken

Lak by Jacobsen findes i Lystrup nær Aarhus. Her kan du få fikset dine gamle låger i din yndlingsfarve, så det føles, som om du har fået et helt nyt køkken. Det er samtidig rigtig nemt, da afhentningen af køkkenlågerne kan aftales på forhånd.

Ved maling af låger i en vandbaseret maling får du flere gode fordele. Først og fremmest er denne slags maling kemisk residens. Vandbaseret maling indeholder nemlig ikke kraftige kemikalier, som sprøjtemaling ofte gør. Det gør det til et mere miljøvenligt valg, hvis du står og skal have renoveret dine køkkenlåger. Men der er også en del andre fordele knyttet til denne slags maling:

  • Du får en hurtigere tørretid
  • Dine køkkenlåger vil kunne holde rigtige længe, så du ikke skal i gang med renoveringen igen lige foreløbig
  • Dine køkkenlåger vil ikke kræve vedligeholdelse for at leve længe

Ved at male dine oprindelige køkkenlåger kan du få den farve ind i dit køkken, som du altid har drømt om. Det er derfor ikke kun for at fikse eventuelle skrammer forskellige steder, men også for at give dit køkken en ny stil. Samtidig er det også muligt at male helt nye låger, hvis du har brug for det. Maling af låger giver dig dermed en unik måde at vælge lige præcis den farve, som du gerne vil have dit køkken i.

Har du yderligere spørgsmål, så udfyld nedenstående og vi guider dig gerne i dit projekt om fornyelse af dine låger