Maling af køkkenlåger

Maling af køkkenlåger

Efter mange år med små børn rendende i køkkenet og generelt bare mange års brug kan dit køkken hurtigt tage skade og komme til at se slidt ud. Små skrammer hist og her kan ændre dit syn på et ellers fint og fuldt funktionsdygtigt køkken. Det er en skam, når det er i køkkenet, at familien ofte samles. I stedet for at gå ud og købe et helt nyt køkken fra et køkkenfirma, kan du dog vælge at få piftet dit gamle køkken op. Det kan gøres nemt og enkelt med maling af køkkenlåger. På den måde kan du give dit gamle køkken helt nyt liv uden at spendere en formue på det.

Har du spørgsmål? – du er altid velkommen til at ringe på 22 51 71 40

Giv dit gamle køkken nyt liv

Køkkenet er ofte det rum i hjemmet, hvor familien samles og nyder mange hyggelige stunder sammen. Det er her, der bliver lavet god mad i weekenderne, og madpakkerne til børnene bliver smørret til hverdag. Køkkenet er med andre ord rammerne for mange familier i både hverdagene og weekenderne. Fordi rummet bliver brugt så meget, er det heller ikke unormalt, at dit køkken af og til trænger til at blive piftet op efter mange års brug. Dit køkken er nemlig også udsat for meget slitage, i og med at det bliver brugt så meget i løbet af årene.

Hvis dit køkken trænger til et nyt og friskt look, kan det dog hurtigt gøres ved maling af køkkenlågerne. Det kan nemlig klares med en hurtig renovering af lågerne, så du kan beholde de originale i mange år fremover. Disse fejler som regel ingenting og kan derfor hurtigt gøres så gode som nye med noget miljøvenligt maling. Alt, du skal gøre, er at finde drømmefarven til dit køkken og dermed også den stil og det udtryk, du gerne vil give dit hjem. Med maling i god kvalitet, kan du hurtigt give dit køkken nyt liv og være klar til endnu flere gode stunder.

Vælg kvalitet ved maling af køkkenlåger

Ved at renovere dine gamle køkkenlåger kan du hurtigt få en fornemmelse af et nyt køkken. Mere skal der ikke til, og nemmere bliver det ikke. Lak by Jacobsen har til huse i Lystrup tæt ved Aarhus og hjælper dig med at give dine køkkenlåger en gang sprøjtemaling i din drømmefarve. Der bliver desuden kun brugt vandbaseret maling, som ikke er skadeligt for miljøet. Fordelen ved at vælge vandbaseret maling af køkkenlåger er derudover:

  • Du får en høj kvalitet
  • Hurtigere tørretid og en rigtig god holdbarhed
  • Malingen har kemisk resistens og lysbestandighed
  • Du får et vedligeholdelsesfrit resultat med en lang levetid

Ved at vælge at få renoveret dine gamle køkkenlåger i stedet for at få lavet et helt nyt køkken er du derfor både miljøvenlig og genbrugsorienteret. Samtidig får du et køkken, der kommer til at emme af nyt liv. Afhentning af køkkenlåger kan aftales på forhånd, så du ikke skal bekymre dig om andet end at finde den helt rigtige farve til dit køkken.

Har du yderligere spørgsmål, så udfyld nedenstående og vi guider dig gerne i dit projekt om fornyelse af dit køkken.

Hvorfor Lak By Jacobsen?

For os er helheden i det færdige produkt altafgørende for os. Vores passion for bæredygtighed og det miljøbevidste valg, går hånd i hånd med et produkt i topkvalitet. Vi sprøjtemaler ikke kun døre, men kan også hjælpe med:

Vi håndterer det meste, så har du ideen, så bidrager vi gerne med professionel sparring.