Maling af køkkenlåger i Aarhus

Maling af køkkenlåger

Dit køkken er et rum, der bliver brugt rigtig tit og som regel af hele familien. Især dine køkkenlåger skal finde sig i meget lige fra fedtede fingre til smækken og vildfaren mad, der kommer ind fra højre. Det er en hård tilværelse, som sætter sine spor. Det er nemlig ikke til at undgå, at der på et tidspunkt kommer skrammer hist og her. Og hvis køkkenet samtidig ikke farvemæssigt lever op til din ide om et drømmekøkken, kan det hurtigt se endnu mere træls ud. Det er der heldigvis noget at gøre ved. Der er endda løsninger, som ikke kræver brækjern og mukkert. Du kan nemlig vælge at få fikset dit køkken op med maling af dine køkkenlåger. På den måde forvandler du dit gamle køkken til et nyt uden at spendere mange penge ved et køkkenfirma.

Har du spørgsmål? – du er altid velkommen til at ringe på 22 51 71 40

Du får stadig et køkken i god kvalitet

Hvis du i stedet for at købe et helt nyt køkken blot renoverer dine gamle skabslåge, vil du faktisk opleve flere fordele. Hos Lak by Jacobsen, der har til huse i Lystrup tæt ved Aarhus, bliver der nemlig kun brugt miljøvenligt maling. Det betyder, at du både vælger et alternativ, der er godt for miljøet, samtidig med at du går ind for genbrug. Afhentning af køkkenlåger kan aftales på forhånd, så det hele bliver så nemt for dig som muligt. Det eneste, du skal bekymre dig om, er at vælge den helt rigtige farve til maling af køkkenlåger i Aarhus. Du kan endda få den farve, som køkkenfirmaerne ikke forhandler. Det giver dig langt mere frihed til at skabe det udtryk og den stil, som du altid har drømt om for dit køkken.

Ved at sprøjtemale dine gamle køkkenlåger vil de komme til at fremstå som nye. Det er dog også muligt at male helt nye køkkenlåger, hvis dit køkken virkelig trænger til at blive skiftet ud. Den mulighed er især tiltrækkende, hvis du netop ikke kan finde den helt rigtige farve hos køkkenfirmaet.

Andre gode fordele ved maling af køkkenlåger i Aarhus

Udover at du får køkkenlåger, der er malet i en rigtig god kvalitet, får du også en række andre fordele ved at vælge at få malet dine låger i vandbaseret maling. Disse er blandt andet:

  • Malingen på dine låger har en ekstraordinær holdbarhed
  • Malingen er kemisk resistens og lysbestandig
  • Der er en hurtigere tørretid og vedligeholdelsesfrit resultat
  • Lang levetid

En af de helt store fordele er dog som sagt, at denne form for sprøjtemaling er miljøvenlig. Det betyder, at du samtidig gør noget godt for miljøet fremfor at smide hele dig gamle køkken ud for at investere i et nyt. Malingen her indeholder nemlig ikke de kraftige kemikalier, som der oftest findes i andet sprøjtemaling. Hos Lak by Jacobsen kan du derfor få fikset dit gamle køkken op på en hurtig måde og med den gode samvittighed i behold.

Har du yderligere spørgsmål, så udfyld nedenstående og vi guider dig gerne i dit projekt om fornyelse af dit køkken.

Hvorfor Lak By Jacobsen?

For os er helheden i det færdige produkt altafgørende for os. Vores passion for bæredygtighed og det miljøbevidste valg, går hånd i hånd med et produkt i topkvalitet. Vi sprøjtemaler ikke kun døre, men kan også hjælpe med:

Vi håndterer det meste, så har du ideen, så bidrager vi gerne med professionel sparring.