Maling af køkken

Maling af køkken

Trænger du til et nyt køkken? Er du træt af at kigge på skrammerne rundt omkring på dine skabslåger og den afskallede maling i hjørnerne? Er dine børn endelig blevet så store, at de ikke længere smækker med lågerne? Hvis det er tilfældet, er det måske på tide for dig at få frisket dit køkken op. Du er nemlig langt fra den eneste, der har det på den måde, og faktisk kan du gøre en del ved dit gamle køkken uden at skifte det helt ud. Det gælder også, hvis du ikke har det største økonomiske råderum til den helt store opgradering af dit køkken. En af de ting, du med fordel kan gøre for at få den gode følelse af nyt, er maling af køkkenet.

Har du spørgsmål? – du er altid velkommen til at ringe på 22 51 71 40

Mal dine køkkenlåger og giv dit køkken et løft

En fuld renovering af dit køkken kan hurtigt løbe op i mange penge. Nye bordplader og låger kan nemlig hurtigt koste en del, og det er ikke alle, der hverken har mulighed for eller lyst til at spendere en formue på et helt nyt køkken eller en massiv køkkenrenovering. Heldigvis er der også mange billigere ting, du kan gøre for at give nyt liv i dit gamle køkken. Faktisk kan du gøre meget for lidt og stadig få følelsen af stå i et nyt køkken til allersidst. Maling af køkken er af de helt store ting du kan gøre uden de større omkostninger. Denne mindre renovering kan løfte dit køkken op til helt nye højder, og det gøres nemt ved at sende dem til en autolakerer.

Maling af køkken kan nemt ske hos Lak by Jacobsen, der befinder sig i Lystrup nær Aarhus. Afhentning af køkkenlåger kan aftales på forhånd, så du heller ikke skal bruge tid på det. Nemt og simpelt. Selv hvis du blot vælger at få malet dine køkkenlåger, vil du stadig få følelsen af et nyt køkken i en rigtig god kvalitet. Der er derfor ikke altid grund til at købe et helt nyt køkken. Især ikke hvis dine køkkenlåger under den gamle maling ikke fejler noget. Så er det måske bedre at gå ind for genbrug.

Maling af køkken – miljøvenligt og genbrug

Ud over at du får et køkken med en god maling i højeste kvalitet og går ind for genbrug, er der også mange andre gode fordele ved at benytte Lak by Jacobsen i Aarhus til maling af køkken. Her bruges der nemlig kun vandbaseret maling. Det betyder, at der i sprøjtemalingen ikke er grimme kemiske kemikalier, der kan være skadelige for både din familie og miljøet. Der er dermed tale om mere miljøvenligt maling, der:

  • Har en hurtigere tørretid
  • Er kemisk resistent og har lysbestandighed
  • Giver et vedligeholdelsesfrit resultat og en lang levetid

Ved at male dit gamle køkken kan du nemt og hurtigt skjule gamle skrammer. Samtidig behøver du ikke have mange penge på kistebunden for at kunne komme i mål med projektet.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Har du yderligere spørgsmål, så udfyld nedenstående og vi guider dig gerne i dit projekt om fornyelse af dit køkken.

Hvorfor Lak By Jacobsen?

For os er helheden i det færdige produkt altafgørende for os. Vores passion for bæredygtighed og det miljøbevidste valg, går hånd i hånd med et produkt i topkvalitet. Vi sprøjtemaler ikke kun døre, men kan også hjælpe med:

Vi håndterer det meste, så har du ideen, så bidrager vi gerne med professionel sparring.