Maling af døre

Trænger dine døre til en kærlig hånd? Genbrug dine gamle døre ved hjælp af en mindre renovering til en fornuftig pris!

Maling af døre

Uanset om du lige har overtaget et hus eller boet i det samme hus i mange år, kan det være nødvendigt med en renovering. Det gælder både, hvis du er træt af farverne i dit hjem eller har haft småbørn, der har kørt rundt på forskellige små køretøjer eller smækket med låger og døre. Specielt dine døre kan nemlig komme til at se slidte ud med afskallet maling og mærker efter mange års brug. En nem renovering af dit hjem er derfor maling af døre. Mere skal der som regel ikke til.

Har du spørgsmål? – du er altid velkommen til at ringe på 22 51 71 40

Skab et nyt hjem med en miljøvenlig renovering

Det er ofte en dyr affære at få skiftet dine døre fuldstændig ud. Specielt med tanke på at dørene som regel ikke fejler noget betydeligt. Hvis du dog stadig gerne vil have ordnet dine døre, så de bliver pæne og velholdte igen, kan du dog gøre det på en ganske enkel og mere prisbevidst måde. Det betyder både, at du ikke skal ligge så mange penge i projektet, men at du stadig kan få indtrykket af et nyt hjem.

Måden, hvorpå du kan renovere dine døre på uden at bruge alt for mange penge, er ved maling af døre. Det er nemt og hurtigt, så dit hjem kan få det helt rigtige udtryk igen. Hos Lak by Jacobsen, der befinder sig i Lystrup tæt ved Aarhus, kan du få renoveret dine døre med miljøvenligt maling. Det er vandbaseret maling, der ikke indeholder de samme kemiske kemikalier som andet sprøjtemaling.

Hvorfor Lak By Jacobsen?

For os er helheden i det færdige produkt altafgørende for os. Vores passion for bæredygtighed og det miljøbevidste valg, går hånd i hånd med et produkt i topkvalitet. Vi sprøjtemaler ikke kun døre, men kan også hjælpe med:

Vi håndterer det meste, så har du ideen, så bidrager vi gerne med professionel sparring.

Gode grunde til at vælge maling af døre i Aarhus

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge at få malet dine gamle døre. Det kan blandt andet være:

  • Det er dyre at skifte dine gamle døre helt ud. Derudover kan det være svært at finde nye døre, der passer ind i dine gamle kame. Det gælder specielt, hvis du bor i et ældre hus.
  • Du får indtrykket af et helt nyt hjem, selv om du kun giver dørene en gang maling med en ny, valgfri farve. Samtidig er kvaliteten lige så god, som hvis du fik helt nye døre.
  • Ved maling af døre hos Lak by Jacobsen i Aarhus træffer du et miljørigtigt valg. Du smider nemlig ikke fuldt funktionsdygtige døre ud, men genbruger i stedet dine gamle elementer.

Hvis du trænger til at få frisket dine gamle døre op, kan det være en god ide at få dem sprøjtemalet. Det giver samtidig dørene en lang levetid, og de holder dermed længe, også selv om de ikke kræver vedligeholdelse. Derudover har denne slags maling en hurtig tørretid og er kemisk resistens. Du får dermed døre, der fremstår som helt nye og i en god kvalitet. Det er både et godt valg for din familie, din pengepung og for miljøet. Derudover kan du også få sprøjtemalet dit køkken, så det kommer til at fremstå som helt nyt. Afhentning af køkkenlåger kan aftales på forhånd, så du ikke skal tænke på andet end den rigtige farve.

Har du yderligere spørgsmål, så udfyld nedenstående og vi guider dig gerne i dit projekt om fornyelse af dine døre.