lakering af køkkenlåger

Lakering af køkkenlåger

Dit køkken er hjertet i dit hjem. Det er her, der bliver brugt rigtig meget tid både i hverdagene og i weekenderne. Fordi dit køkken bliver brugt så meget, kan det med årenes løb også godt komme til at se slidt og træt ud med skrammer rundt omkring og afskallet maling. Og det er ikke lige det look, som mange er mest glade for. Det kan også være, at træsorten i køkkenet eller farven bare ikke er moderne længere. Der kan dermed være mange grunde til, at du gerne vil have et nyt køkken. Men et helt nyt køkken er en bekostelig affære. Hvis du enten ikke har råd eller lyst til at spendere så mange penge på projektet, findes der dog billigere alternativer. Det ene er lakering af køkkenlåger.

Har du spørgsmål? – du er altid velkommen til at ringe på 22 51 71 40

Frisk dit gamle køkken op nye farver og overflader

Dine køkkenlåger udgør en stor synlig del af dit køkken. Derfor er det også vigtigt, at de fremstår i god kvalitet, hvis du gerne vil have et pænt og nydeligt køkken. Fordi køkkenlågerne visuelt fylder så meget i dit køkken, kan du også ændre hele køkkenets udtryk, hvis du får dem renoveret. Med den rigtige maling eller lakering kan dine gamle køkkenlåger hurtigt kommer til at se helt nye og pæne ud. Også uden at det skal koste alverden. Samtidig går du ind for genbrug, hvilket er fornuftigt, eftersom dine gamle låger som regel ikke fejler noget under overfladen. Med en en ny, miljøvenlig farve og slidstærk lakering af dine køkkenlåger, kan dit køkken dermed hurtigt komme til at se spændende og nyt ud igen. Dermed bliver du også gladere for at være i det, ligesom at det afspejler din og din families stil på den bedste måde.

Lakering af køkkenlåger kan nemt og hurtigt klares hos Lak by Jacobsen, som du kan finde i Lystrup nær Aarhus. Her bliver der kun brugt miljøvenligt maling og lakering, så du hverken skader miljøet eller din familie ved at renovere lågerne. Det fungerer kort fortalt på den måde, at dine låger og skuffer kommer ind på værkstedet, hvor de bliver slebet og spartlet. Herefter bliver de sprøjtelakeret eller sprøjtemalet med vandbaseret maling i din valgte farve. Afhentning af køkkenlåger kan aftales på forhånd, så du ved præcist hvornår dine køkkenlåger er færdige. Dermed er der ikke meget, du skal bekymre dig om andet at udvælge den rigtige farve til dit nye køkken.

Gode grunde til lakering af køkkenlåger

Der er mange gode grunde til, at du bør få lakeret dine gamle køkkenlåger i stedet for at investere i et helt nyt køkken:

  • Du får ofte en bedre kvalitet. Samtidig vælger du et mere miljøvenligt alternativ med vandbaseret sprøjtelakering og genbrugen af dine gamle emner, end hvis du skal investere i et helt nyt køkken.
  • Du kan spare en del penge ved ikke at udskifte dine låger helt, da du så heller ikke skal udskifte korpus.
  • Du får en lang holdbarhed og levetid på dine køkkenlåger, ligesom at de heller ikke skal vedligeholdes på en speciel måde.

Hvorfor Lak By Jacobsen?

For os er helheden i det færdige produkt altafgørende for os. Vores passion for bæredygtighed og det miljøbevidste valg, går hånd i hånd med et produkt i topkvalitet. Vi laver ikke kun lakering af køkkenlåger, vi kan også hjælpe med:

Vi håndterer det meste, så har du ideen, så bidrager vi gerne med professionel sparring.

Har du yderligere spørgsmål, så udfyld nedenstående og vi guider dig gerne i dit projekt om fornyelse af dit køkken.