Lakering af døre

Lakering af døre

Dit hjem kan af og til trænge til at blive renoveret. Det gælder både, hvis du har boet i dit hus i mange år, eller hvis du lige har overtaget huset. Der kan være mange grunde til, at en renovering uanset størrelsen er nødvendig. En af grundene kan være, at du trænger til en forfriskning på væggene. Farverne i boligindretningen ændrer sig nemlig hele tiden, og det kan være svært at følge med moden. En anden grund kan være, at dit hus og specielt dine døre er blevet beskadiget og slidte efter mange års brug og småbørn på deres små køretøjer. Hvis dine døre trænger til en kærlig hånd, behøver du dog ikke udskifte dem fuldstændigt. Lakering af døre kan nemlig gøre underværker for dit hjems udtryk og stil.

Har du spørgsmål? – du er altid velkommen til at ringe på 22 51 71 40

Få følelsen af et nyt hjem med en mindre renovering i Aarhus

Det kan ikke undgås, at dine døre efter mange års brug kommer til at se lidt slidte ud. Selv hvis det ikke er meget, kan det dog ødelægge indtrykket og stilen i dit hjem. Derfor vælger mange folk på et tidspunkt at få frisket dem op. At vælge at lakere dine døre er en alternativ måde at gøre det på i forhold til at skifte dem helt ud. Dørene fejler som regel ingenting ud over en slidt overflade, og den kan der heldigvis forholdsvist nemt gøres noget ved.

Lakering af døre kan give dit hjem et nyt og vedligeholdt udtryk, som du kan være glad for. Samtidig bruger Lak by Jacobsen, der findes i Lystrup tæt ved Aarhus, kun vandbaseret maling. Det betyder, at lakeringen er mere miljørigtig og sundere for din familie at være i. Der er nemlig ikke kemiske kemikalier i lakeringen, der kan være skadelige.

Hvorfor Lak By Jacobsen?

For os er helheden i det færdige produkt altafgørende for os. Vores passion for bæredygtighed og det miljøbevidste valg, går hånd i hånd med et produkt i topkvalitet. Vi sprøjtemaler ikke kun døre, men kan også hjælpe med:

Vi håndterer det meste, så har du ideen, så bidrager vi gerne med professionel sparring.

Mange gode fordele ved lakering af døre

Ved at vælge miljøvenligt maling og lak til dit projekt, viser du samtidig, at du går ind for genbrug. I stedet for at købe nye døre, vælger du at bruge noget af det, du har i forvejen. På den måde er du også 100 % sikker på, at dørene passer ind i dine gamle karme. Specielt hvis du har et ældre hus, kan det nemlig være svært at finde nye døre, der vil passe perfekt.

Lakeringen af døre fungerer på den måde, at dine døre kommer ind på værkstedet, hvor de bliver lakeret med lige præcis den farve, som du har valgt ud. Dørene er nemlig en betydelig del af dit hjems udtryk, hvorfor du bør tænke nøje over dit valg.

Andre fordele ved lakering af døre er:

  • Sprøjtelakeringen er i højeste kvalitet og tørre hurtigt
  • Lakeringen er kemisk resistens og kræver ikke vedligeholdelse
  • Lakeringen vil holde i lang tid

Ud over at være et miljøvenligt valg, vil du også få et flot resultat til dit hjem, når du vælger at lakere dine døre. Du kan også få lakeret dit køkken, og afhentning af køkkenlåger kan aftales på forhånd. Du skal derfor ikke bekymre dig om noget.

Har du yderligere spørgsmål, så udfyld nedenstående og vi guider dig gerne i dit projekt om fornyelse af din døre.