Autolakering af køkkenlåger

Autolakering af køkkenlåger

Der kommer som regel et tidspunkt, hvor du får lyst til at renovere dit hjem. Især køkkenet kan føles umoderne på et tidspunkt, hvis moden inden for bolig- og køkkenindretningen ændrer sig. Det kan betyde, at dit forhenværende farvevalg til køkkenet eller lågernes og skuffernes træsort ikke længere fungerer. Det kan også være, at dit køkken efterhånden har været familiens samlingssted i mange år. Det efterlader helt naturlig nogle skrammer og genstridige mærker hist og her, som ikke kan fjernes helt under den ugentlige rengøring. Heldigvis kan du langt hen ad vejen få fikset dit køkken med en autolakering af køkkenlåger i Aarhus.

Har du spørgsmål? – du er altid velkommen til at ringe på 22 51 71 40

Få helt et nyt look til dit køkken til en fornuftig pris

Hvis du drømmer om at få et nyt køkken i stedet for dit gamle, kan det hurtigt blive en bekostelig affære. Det er dyrt at få foretaget den helt store renovering eller ligefrem få sat et nyt køkken ind. Og i manges tilfælde er det slet ikke nødvendigt. Det er sjældent, at dine låger og skuffer faktisk fejler andet end en slidt overflade, og det er der heldigvis råd for. Hvis du derfor gerne vil spare nogle penge på køkkenrenoveringen og gå ind for genbrug på samme tid, kan du nemt og uden problemer ty til autolakering af køkkenlåger.

Hvis du får frisket dine gamle køkkenlågers overflader op med en ny farve, kan du nemlig let ændre hele dit køkkens udtryk og stil. Du kan samtidig i mange tilfælde få farver, som køkkenfirmer ikke forhandler. Hermed kan du få et helt nyt køkken, som virkelig passer til dig og din familie.

Hvorfor Lak By Jacobsen?

For os er helheden i det færdige produkt altafgørende for os. Vores passion for bæredygtighed og det miljøbevidste valg, går hånd i hånd med et produkt i topkvalitet. Vi sprøjtemaler ikke kun døre, men kan også hjælpe med:

Vi håndterer det meste, så har du ideen, så bidrager vi gerne med professionel sparring.

Autolakering af køkkenlåger – en simpel løsning

Hos Lak by Jacobsen, der er beliggende i Lystrup tæt ved Aarhus, kan du nemt få fikset dine køkkenlåger og skuffer. Her bliver der kun brugt sprøjtelakering og sprøjtemaling i god kvalitet. Det er samtidig vandbaseret maling, så du ikke skal bekymre dig om at tilføre skadelige kemiske kemikalier til dit hjem. Det gør, at det også er mere miljøvenligt maling.

Hvis du gerne vil have et nyt look ved autolakering af køkkenlåger, foregår det på følgende måde:

  • Dine køkkenlåger og skuffer kommer ind på værkstedet. Afhentning af køkkenlågerne kan aftales på forhånd, så du skal tænke på så lidt som muligt.
  • Herefter bliver de slebet ned og spartlet.
  • Til sidst bliver de sprøjtemalet eller sprøjtelakeret i lige præcis, den farve du har valgt ud på forhånd.

Dine køkkenlåger og skuffer kommer dermed til at fremstå som nye, hvilket vil løfte dit køkkens udseende til nye højder. Endda uden at du skal betale en hel bondegård for det. Ved at vælge autolakering af køkkenlåger får du samtidig et vedligeholdelsesfrit resultat og en lang levetid. Du skal derfor ikke tænke på, at køkkenlågerne skal have hele turen igen lige foreløbig. Samtidig har denne type maling en hurtigere tørretid og en virkelig god holdbarhed. Du får dermed et rigtig godt resultat, samtidig med at du får genbrugt dine gamle køkkendele. Det er både godt for miljøet og din pengepung.

Har du yderligere spørgsmål, så udfyld nedenstående og vi guider dig gerne i dit projekt om fornyelse af dit køkken.