Materialer

Hos Lak by Jacobsen bruger vi udelukkende miljøvenlig vandbaseret maling, det gør vi fordi verden omkring os betyder noget, og det kendetegner værkstedet i alt hvad vi foretager os. Hvorfor rive et gammelt køkken ned, når du kan give det nyt liv med vandbaseret og miljøvenlig maling og i din yndlingsfarve? Det er ikke kun sund fornuft, det er bæredygtigt og miljøbevidst.

 

Vi benytter os udelukkende af ICA Coatings, et prisvindende og innovativt produkt, med en utrolig høj ydeevne. Produkterne fra ICA har et lavt VOC indhold (Volatile Organic Compounds, flygtige organiske forbindelser eller kort: organiske forbindelser i luften), sammenlignet med almindelige UV-lakker. ICA Coatings er oliefrie vandbaserede lakker til træ, de er produceret med et socialt ansvar og i respekt med naturen, og ICA Coating´s laboratorie overholder internationale standarder i henhold til: UNI CEI EN ISO / IEC 17025: 2005.

Ved at kombinere ICA’s høje kvalitet, med innovation og respekt for naturen, tilbyder vi hos Lak by Jacobsen et bæredygtigt alternativ til de tunge og miljøbelastende UV-lakker. Et produkt der sætter nye standarder i branchen, hvor vi sikrer:

  • Højeste kvalitet
  • Kemisk resistens og lysbestandighed
  • Hurtigere tørretider
  • Ekstraordinær holdbar
  • Vedligeholdelsesfrit resultat og lang levetid

 

ICA Coatings fås i alle NCS og RAL farver, og er ideel til at skabe nyt liv, hvad enten det er et gammelt køkken, hvor skabe og låger trænger til at blive frisket op, eller hvis dørene trænger til et nyt look eller hvis dine helt nye køkkenlåger og døre skal males i drømmefarven.

Ring og hør mere om vores miljøvenlig alternativ og lad os få en snak om hvordan Lak by Jacobsen kan hjælpe dig.